Nowy Banner Banner 2

 

Zakład Usług Pogrzebowych Archon we Wrocławiu, chcąc ciągle podnosić jakość świadczonych usług, oraz jak najlepiej dostosować się do Państwa wymagań, stworzył możliwość wyrażenia swojej opinii na łamach powyższej strony

www.zaklad-pogrzebowy.com.pl

Wszelkie opinie i sugestie na pewno pozwolą nam na jeszcze lepsze dostosowanie naszej oferty do Państwa wymagań i podnoszenia jakości oferowanych przez nas usług. Prosimy o nadsyłanie opinii na temat świadczonych przez nas usług na adres

zakład@zaklad-pogrzebowy.com.pl

Opinie

Pani Magdo,
My również jesteśmy Pani wdzięczne, bardzo nam Pani pomogła Pani Magdo.
Skromny drobiazg nie odda w niczym Pani zaangażowania i Pani profesjonalizmu.
Dziękuję raz jeszcze za udaną współpracę, było miło zwracać się do Pani,
bo wiedziałam, że na Panią zawsze mogę liczyć.
 
Beata Krawczyk | 2017-07-20
 
 
 
 
Pani Klaudio,
 
Chciałbym podziękować serdecznie za organizację i przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej.
 
Wszystko przebiegło wg mnie bez zarzutów.
 
W pamięć zapadł mi Trębacz,który pojawiał się nagle na zakrętach jakby potrafił się teleportować.Grał czysto,wyraźnie i głośno.
 
Namiot,ludzie którzy nosili kwiaty,urne - wszystko profesjonalnie
 
Nie mam słów aby opisać wdzięczność.Pozostanie tylko polecać przeze mnie zakład pogrzebowy:-)
 

Dziękuję jeszcze raz i oby Pani również się układało w życiu prywatnym jak i zawodowym.

 

Arkadiusz | 2017-03-10

 

 

Pani Magdaleno,

z wyrazami wdzięczności za pomoc w załatwianiu wszystkich niezbędnych formalności.

 

Joanna | 2017-03-07

 

 

RAZ JESZCZE pragnę złożyć podziękowania za pomoc w sprawnej organizacji skromnej uroczystości pożegnania. Dziękuję całej Firmie Archon, oraz z najbliższymi dziękuję szczególnie Pani Agnieszce Stachura, za szczegółowe instrukcje i szybkie działanie, Pani zaangażowanie i profesjonalizm. Wszystko to sprawiło, że te trudne chwile było łatwiej znieść. Ceremonia przeprowadzona z taktem i wyczuciem, mimo "niestandardowej" procedury. Proszę wybaczyć słownictwo, nadal jesteśmy pod wrażaniem, a brakuje mi słów. DZIĘKUJEMY - to jedno słowo, nie wyraża wdzięczności za to, o czym wspomniałem, za oprawę i dopilnowanie szczegółów pogrzebu mojej Babci! W dzisiejszych, niełatwych czasach poziom obsługi w Państwa Firmie, przywraca wiarę w kompetencję poszczególnych osób, które są tak ważne w Firmie, i których dbałość o poziom obsługi stanowi WIZERUNEK całej FIRMY ARCHON.

 

 Z wyrazami szacunku Arkadiusz Gil | 2016-09-11

 

 

Dziękuję, za sprowadzenie mojego taty ze Szwecji, za wsparcie duchowe, szacunek oddany mojemu tacie, profesjonalizm właściciela i wszystkich pracowników, pani Magdzie za zaangażowanie i asyście panów, którzy dołożyli wszelkich starań by godnie pochować mojego tatę, jestem wdzięczna za całokształt waszej pracy.

 

Z wyrazami szacunku Aleksandra Lipska | 2016-09-09

 

 

Dear Pani Magdalena,

I want to thank you for all your help.
Everything was beautiful and my family was really touched and overwhelmed.
The flowers were perfect …… so very beautiful.
And Father Bogdan was a charmer (as we say in English).
He did not speak English but it did not matter because he spoke a dozen languages with his presence.
Thank you again. It was a pleasure to work with you.
Very best regards,


Grace Nagiecka aka Grażyna | 2016-08-13

 

 

Pani Klaudio, dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę w tych trudnych chwilach.

 

Pozdrawiam Katarzyna | 2016-08-03

 

 

Chciałabym gorąco podziękować Pani Jolancie Martinez za pomoc w organizacji pogrzebu brata, który odbył się w dniu 16.07.2016 r. Jest niesamowitą osobą bardzo ciepłą i pełną współczucia w tak tragicznych chwilach dla rodziny borykającej się ze stratą najbliższej osoby.

 

W bólu pogrążona siostra Iwona. | 2016-07-18

 

 

Dzień dobry,chciałam pani serdecznie podziękować za trud włożony w przygotowanie ceremonii pogrzebowej, oraz za dyspozycyjność i profesjonalizm ,którym wykazała się Pani firma w załatwieniu i przygotowaniu niezbędnych formalności.

 

Dziękuję we własnym imieniu oraz żony zmarłego. | 2016-07-15

 

 

Serdeczne podziękowania dla Pani Magdaleny Senderek za miłe i profesjonalne załatwienie przewozu do ostatniego pożegnania.


Joanna Janowska i Edward Ożga

 

 

Dzien Dobry Pani Magdaleno,
W imieniu calej rodziny chcialabym serdecznie podziekowac Pani i calej firmie za profesjonalne i indywidualne zorganizowanie pogrzebu i transportacji sp zm Mariusza.
Cala rodzina jest niezmiernie wdzieczna i pelna podziwu za okazala wyrozumialosc i organizacje pogrzebu.
Panowie, ktorzy byli odpowiedzialni za transportacje zmarlego, byli bardzo mili, przyjazni, okazali szacunek i sympatie dla rodziny i wykazali sie wysoka kultura osobista co wplynelo na stworzenie milej atmosfery pomagajac tym samym bliskim w tych trudnych chwilach. Panowie zrobili wszystko zeby rodzina czula sie traktowana indyidualnie a sam zmarly Mariusz byl w centrum ich uwagi, odciazajac rodzine od dodatkowych zmartwien czy tez niepokojow zwiazanych ze sprawami organizacyjnymi.Rodznie podobalo sie w jaki sposob Panowie zajmowali sie zmarlym. Prosze im serdecznie od nas podziekowac.


Z wyrazami szacuknu, Iwona Krzewska. | 2016-05-18

 

 

Witam,
Do pogrzebu naszej ukochanej mamusi wybraliśmy firmę Archon. To się okazał bardzo, ale to bardzo trafny wybór! Pani Magdalena Senderek z Waszej filii na ulicy Bogusławskiego zajęła się nami cudownie i jej serwis był super profesjonalny!
Dla rodzin dotkniętych nieszczęściem jest rzeczą niezmiernie ważną jeżeli ktoś taki jak firma Archon zajmie się organizacją wszystkich formalności - to niesamowite odciążenie gdy człowiek jest pogrążony w bólu, jest mu trudno normalnie funkcjonować i myślec.
Dlatego tak ważna jest taka pomoc! Pani Magdalena wykazała się nie tylko wiedzą experta w swojej dziedzinie, ale i ona i ludzie tej firmy rozumieją bardzo dobrze ludzki ból i maja wyczucie, zrozumienie i empatię dla cierpiących rodzin.To bardzo ważne!
Polecamy firmę Archon bardzo gorąco i jeszcze raz serdecznie dziękujemy za ich super serwis, ta pomoc firmy Archon i pani Magdaleny również ujęla nam masę trosk i zmartwień!


Wdzięczni - Rodzina Grzybowskich Wrocław | 2016-04-30

 

 

Witam,

chciałabym bardzo, ale to bardzo podziękować Pani, Pani Klaudio oraz Pani Halince, za to, że pomogłyście mi gdy odeszła moja kochana mama.

 

Dziękuję AU | 2016-03-31

 

 

Witam,

chciałabym bardzo podziękować za zorganizowanie pogrzebu w dniu dzisiejszym w Siechnicach.

Całą sytuację nadzorowała Pani Agnieszka Stachura z punktu przy ul.Traugutta. Kobieta z niesamowitym wyczuciem i empatią zajęła się nami, jesteśmy z mężem jej bardzo wdzięczna. Proszę mi wierzyć pełen profesjonalizm i taki pracownik to skarb. Wszystko załatwione w jak najkrótszym czasie, w jak najmniejszym stresie dla rodziców zmarłego dziecka...

Cała uroczystość również pełen profesjonalizm, aż szkoda, że na stronie nie można dodać o Państwa firmie opinii dla innych. Będę Was polecać z czystym sumieniem.

Jeszcze raz dziękuję.

 

Magdalena Firmanty Warzecha 2015-08-28

 

 

Chciałabym serdecznie podziękować firmie Archon, a w szczególności Pani pracującej w Zakładzie na ul. Traugutta, za wielkie zaangażowanie i pełen profesjonalizm w organizacji pogrzebu mojego martwo urodzonego Dziecka. Spotkałam się z ogromną życzliwością i zrozumieniem, a na pomoc mogłam liczyć w każdej sprawie i także poza oficjalnymi godzinami pracy zakładu. Nie do przecenienia jest duża wiedza i doświadczenie firmy Archon dotyczące sposobu załatwiania różnych formalności w szpitalu i urzędach, dzięki czemu czas załatwiania tych formalności skraca się do minimum i jest to znacznie łatwiejsze. Sam pogrzeb został pięknie zorganizowany, z szacunkiem i wyczuciem chwili. Jestem przekonana, że pogrzeb mojego Dziecka byłoby znacznie trudniejszym doświadczeniem, gdybym nie skorzystała z usług firmy Archon,

 

Małgorzata H. 2015-08-12

 

 

W tych trudnych dla nas chwilach, firma Archon bardzo nam pomogła w załatwieniu wszystkich spraw i formalności, związanych ze sprowadzeniem ciała naszej córki z Włoch. Mimo problemów we Włoszech, zakład stanął na wysokości zadania i wszystko sprawnie załatwił. Podziękowania dla pań, Anny i Magdy, które były cały czas z nami w kontakcie, zawsze nas wspierały i objaśniały wszystkie sprawy.

 

Z podziękowaniami dla całej firmy Archon,

Maria S.  | 2015-07-13

 

 

Witam  

Chciałbym serdecznie podziękować za kompleksową usługę sprowadzenia z Paryża i pogrzebu brata - Roberta Wąsickiego. Wszystko przebiegło sprawnie i zgodnie z oczekiwaniami moimi i najbliższej rodziny. Cechy godne polecenia to dobry kontakt, zaangażowanie i profesjonalna usługa. Z przyjemnością polecę Państwa usługi w przyszłości.

 

Pozdrawiam i życzę pomyśności. Artur Wąsicki 2015-06-09

 

 

Otrzymałam wiadomość o śmierci mojego syna, który zmarł w Niemczech.

Pragnę serdecznie podziękować za ogromny profesjonalizm, zaangażowanie, życzliwość i uczciwość Zakładowi Pogrzebowemu ARCHON. Wielki ukłon składam w stronę pani Magdy, która okazała serdeczność, zrozumienie, wielką cierpliwość i służyła pomocą dotyczącą wszelkich formalności o każdej porze. Podziękowanie również dla Panów obecnych przy ceremonii pogrzebowej za okazany szacunek i godność dla zmarłego.

 

Alicja Ostrowska z rodziną  2015-03-27

 

 

Dziękujemy za profesjonalizm, wsparcie, pomoc i życzliwość, niezwykle ważne w tych trudnych dla nas dniach, a także poszanowanie dla żałobników i zmarłego. Pogrzeb Taty odbył się 21 października. Pani z zakładu przy Krzywoustego była bardzo zaangażowana, wyjaśniała wszelkie wątpliwości, cierpliwie powtarzała po kilka razy i była z nami w ciągłym kontakcie, telefonicznie przypominając o detalach, na które w takich chwilach można nie zwrócić uwagi. Pracownicy obecni podczas pogrzebu również pełni profesjonalizmu i poszanowania, co jest bardzo bardzo ważne dla rodziny zmarłego. Jeszcze raz dziękujemy.

 

Karina B | 2014-10-28

 

 

Według naszych wyobrażeń i oczekiwań, firma ARCHON spisała się dzisiaj również bardzo dobrze na cmentarzu przy  ul. Bardzkiej, Panowie działali sprawnie, zapewniając godny przebieg ceremonii pogrzebowej

Dziękujemy.

 

Danuta i Stanisław SADOWSCY | 2014-10-22

 

 

Wspólnie z rodziną chciałabym ogromnie podziękować Państwu za to, że w tak trudnej i bolesnej dla nas chwili wykazaliście się profesjonalizmem, przyjaznym podejściem, zrozumieniem oraz wspaniałą organizacją. Państwa Pracownicy, sprawili, że tak ważny i bolesny dzień, w którym żegnałam mojego Tatę był naprawdę wspaniale przygotowany. Przesyłamy również osobiste podziękowania dla Pani Magdaleny z Państwa Zakładu przy ul. W. Bogusławskiego.

 
Kamila Baran z rodziną I 2014-07-07

 

 

Składam serdeczne podziękowania firmie Archon za zorganizowanie przewozu ciała mojego zmarłego męża z Irlandii do Polski. Od pierwszego kontaktu spotkałam się z życzliwością wysokim profesjonalizmem i sprawnością w działaniu. Dziękuje najserdeczniej Pani Magdzie, z którą byłam w stałym kontakcie, dzięki Wam te trudne chwile stały się możliwe do przejścia. Firmę jak najbardziej polecam! Z wyrazami sympatii

 

Joanna Chrząszcz I 2014-05-27

 

 

Chciałam serdecznie podziękować i wyrazić głębokie uznanie dla profesjonalizmu pracowników Archona. We wtorek odbył się pogrzeb mojej babci i dosłownie w każdym zachowaniu państwa pracowników widać było wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Jestem bardzo zadowolona z waszej pracy i jeszcze raz z całego serca dziękuję. Pozdrawiam

 

Sandra Martinee Walczak I 2013-12-13

 

 

Zakład Archon organizował pogrzeb mojego synka. Pracownicy zajęli się całą ceremonią bardzo profesjonalnie i z wielkim wyczuciem. Szczególne podziękowania dla pana Tomka , który okazał nam dużo ciepła w tej trudnej dla nas chwili. Zakład jest godny polecenia.

 

Monika Ulfik I 2013-06-15

 

 

Pragnę najmocniej podziękować za profesjonalne zorganizowanie ceremonii pogrzebowej mojej babci. Na każdym etapie ustaleń spotkaliśmy sie z ogromnym zrozumieniem i taktem. Wszelkie nasze prośby zostały uwzględnione. Podziękowania dla pana grającego na trąbce, a także dla całego zakładu za tak profesjonalne podejście do tematu w tej bardzo ciężkiej dla nas chwili, która jest utrata osoby najbliższej. Raz jeszcze bardzo dziękuje.

 

Weronika Mazur I 2013-02-20

 

 

Nasz syn i brat jest z nami, jest w Polsce. To, co początkowo wydawało się przerastać nas wszystkich - sprowadzenie naszego bliskiego z dalekiej Francji - stało się realne i możliwe dzięki Panu Jackowi oraz Firmie "Archon". Czasami język potrafi ograniczać, bo czy zwykłe polskie: serdecznie dziękujemy, oddaje całą naszą wdzięczność?

 

W dzisiejszych brutalnych i drapieżnych czasach można jednak znależć ludzi uczciwych, potrafiących godnie i dostojnie zachować się się w tak trudnych dla rodziny zmarłego chwilach. A przy tym bardzo uczciwych, co również bywa ostatni rzadkością.

Serce cieszy, że to firma z Polski, nasza, rodzima. Co dla nas, rodziny, miało duże znaczenie.

Kłaniamy się nisko i pozostajemy w serdecznej wdzięczności.

 

Beata Biernat z rodziną I 2012-11-24

 

 

Monsieur le Directeur, Nous sommes les amis français de la famille Konrady de Smolice. Nous tenons à vous remercier pour votre professionnalisme. Le Monsieur qui est venu chercher Wojciech est compétent, très gentil, appliqué et surtout très très humain. Un grand merci à lui. Nous souhaitons à votre entreprise de prospérer à la hauteur de son mérite. Sincèrement

 

Wojtek amis I 2012-09-20

 

 

Serdecznie chce podziękować Panu Jackowi za ogromne wsparcie w tych trudnych chwilach. Już pierwsza rozmowa telefoniczna była dla mnie niezwykle ważna w poinformowaniu jak trzeba się przygotować w sprowadzeniu z Niemiec ciała mojej mamy, Judyty Voigt zmarłej 28.06 2012 roku i pomoc w załatwieniu wszystkich formalności urzędowych w Kolonii.

Również chce gorąco podziękować Pani Magdzie za wielkie zaangażowanie w przygotowaniu dokumentów w Krakowie. Pomoc dla mnie była bezcenna w najtrudniejszej życiowej sytuacji. Cieszę się że zaufałam Państwa firmie. Pozdrowienia

 

Irena Wrona z rodziną I 2012 -07-28

 

 

Jestem wdzięczny i pełen uznania dla Pana Jacka, Pani i Panów z obsługi łącznie z Panem trębaczem za sprawne i umiejętne załatwienie i przeprowadzenie ceremonii pogrzebu mojej ukochanej Mamy. Cała ceremonia przeprowadzona starannie i zgodnie z ustaleniami. Dziękuję za okazaną życzliwość.

 

Bogusław Molek | 2012-03-07

 

 

W imieniu całej naszej rodziny chciałbym podziękować za ludzkie podejście w tak ciężkiej dla nas chwili. Od początku do końca opiekowała się nami Pani Magda z zakładu na Bogusławskiego, której powierzyliśmy zorganizowanie pogrzebu mojego brata. Wszystko było przeprowadzone profesjonalnie, z wielkim taktem i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.

 

Rodzina Klupś | 2011-08-11

 

 

W 2010 roku Państwa zakład pogrzebowy pomógł mi w przewiezieniu mojej zmarłej żony z Wrocławia do Mykolaiv na Ukrainie. Zakład Usług Pogrzebowych Archon zajął się wszystkimi formalnościami zarówno w Polsce jak i na Ukrainie. Otrzymałem wszelką niezbędną pomoc z Państwa strony za którą po raz kolejny dziękuję. Podziękowania i pozdrowienia przesyłam Panu Wojtkowi, z którym razem uczestniczyłem w podróży i mimo fatalnych warunków pogodowych cało dojechaliśmy na miejsce. Jak będę we Wrocławiu na pewno Państwa odwiedzę.

 

Jewgienij | 2011-06-26

 

 

Czytając poniższe opinie, pozostaję w przekonaniu, że dobrze zrobiłam powierzając moją zmarłą mamę ś.p. Barbarę Nowicką pod Państwa opiekę. Przypadkowo wybrałam zakład pogrzebowy Archon, niewiele wiedząc o nim wcześniej. Mam nadzieję, że moja opinia o tym zakładzie pogrzebowym komuś pomoże w wyborze odpowiedniej firmy, która ze zrozumieniem i szacunkiem zajmie się obsługą całego pogrzebu najbliższej nam osoby.

 

córka | 2011-06-02

 

 

Dziękuję za sprawne przeprowadzenie przewozu mojego zmarłego brata z Anglii do Polski. Wszystkie ustalenia i kalkulacje telefoniczne zostały dotrzymane. Namiary do Państwa zakładu pogrzebowego dostałam od koleżanki, której sprowadzaliście jednego z członków rodziny w tamtym roku z Irlandii.

 

Renata | 2011-05-18

 

 

Chciałbym przekazać słowa uznania dla panów uczestniczących i przeprowadzających  ceremonie pogrzebu mojego taty Tadeusza Rybickiego, za godne i pełne szacunku podejście do jego osoby. Był to wspaniały człowiek, który zawsze wszystkim służył pomocą, nie oczekując nic w zamian. Wiódł swoje życie bardzo skromnie, ceremonie pogrzebu jednak miał zorganizowaną jak możny tego świata. Dziękuję wszystkim z kierownictwa Zakładu Pogrzebowego Archon, że mając tak niewiele otrzymałem tak wiele.

 

Adam Rybicki | 2011-05-14

 

 

„Bardzo dziękuję panom z obsługi za profesjonalne i ponadstandardowe zaangażowanie w przeprowadzeniu oprawy uroczystości pogrzebowej naszego taty Alfreda Żak. Sytuacje niestandardowe i nieoczekiwane potrafią zweryfikować kto jest tak naprawdę profesjonalistą a kto niestety nie. Pełny uznania Tomasz Żak.”

 

Tomasz Żak | 2011-03-23

 

 

„Trudno jest wyrazić mi wdzięczność za okazałą pomoc i zrozumienie podczas tak trudnych dla mnie dni. Dziękuję Panu Wojtkowi i wszystkim jego pracownikom za profesjonalne i ludzkie podejście w stosunku do mojej osoby i pomoc na każdym etapie organizacji pogrzebu mojej mamy.”

 

Agnieszka Dakowicz | 2011-03-20

 

 

„Zakład Usług Pogrzebowych „Archon” już po raz drugi, w okresie ostatnich lat, zorganizował i przeprowadzał uroczystości pogrzebowe członków najbliższej nam rodziny. Po raz kolejny nie nadużyliście Państwo naszego zaufania. Cała ceremonia została przeprowadzona starannie i zgodnie z ustaleniami.

Przy okazji serdeczne podziękowania składamy ks. Bogdanowi, który przepięknie pożegnał naszego wujka Józefa.”

 

Mariusz z rodziną | 2011-02-26

 

 

„Pani Magdo dziękuję za okazaną życzliwość i pomoc podczas organizacji pogrzebu mojej mamy”

 

Teresa Kubicka | 2011-02-18

 

 

„Po 11 latach moi rodzice wreszcie spoczywają razem. Dziękuję Zakładowi Pogrzebowemu „Archon” za kompleksowe przygotowanie i przeprowadzenie ekshumacji mojej mamy pochowanej w Zgorzelcu, która spoczęła razem z tatą na cmentarzu przy ulicy Kiełczowskiej.”

 

Sylwia Kozik | 2011-01-27

 

 

„Chcielibyśmy wyrazić swoje uznanie w stosunku do pracowników Zakładu Pogrzebowego Archon, którzy w niezwykle taktowny i profesjonalny sposób przeprowadzili uroczystości pogrzebowe naszej Cioci 20 grudnia b.r. na Cmentarzu Parafialnym w Zbytowej.”

 

Ania | 2010-12-28

 

 

„Bardzo dziękuję Ci Jacku za okazałe zrozumienie i ludzkie podejście podczas sprowadzania mojej mamy z Włoch. Zawsze możesz na mnie liczyć. Beata”

 

Beata | 2010-11-02

 

 

„Składamy serdeczne podziękowanie dla pracowników Zakładu Pogrzebowego „Archon” za okazaną serdeczność, zaangażowanie i profesjonalne przygotowanie uroczystości pogrzebowej naszego Taty i Dziadka, który odbył się w dniu 24.08.2010 na Cmentarzu Parafialnym w Sycowie.”

 

Robert | 2010-09-11

 

 

„Czas jest najlepszym lekarstwem na smutek, a wspomnień nikt nam nie odbierze. Zawsze będą z nami.

Serdeczne podziękowania Rodzinie, Przyjaciołom, Kolegom, Sąsiadom oraz wszystkim tym, którzy łącząc się z nami w bólu, uczestniczyli w mszy żałobnej i uroczystości pogrzebowej naszego ukochanego Męża, Ojca, Dziadka śp. Franciszka Wrońskiego, składają pogrążeni w bezgranicznym smutku Żona i Synowie z rodzinami.

Składamy podziękowanie, także właścicielom i pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za profesjonalne i pełne powagi przeprowadzenie uroczystości pogrzebowych.”

 

Jadwiga Wrońska z rodziną | 2010-09-03

 

 

„Podobnie jak Pani Agnieszka chciałem podziękować Panu Pawłowi, z którym podróżowałem do Włoch po odbiór mojego syna Łukasza, za okazałą pomoc i zrozumienie w tej ciężkiej dla mnie chwili.”

 

Andrzej Wach | 2010-07-22

 

 

„Chciałam podpisać się pod powyższymi opiniami, które w pełni pokrywają się z moimi. Państwa Zakład Pogrzebowy „Archon” pomógł mi w sprowadzeniu mojego brata z Francji Macieja Zarzyckiego i jako jedyny zakład pogrzebowy, z którym się kontaktowałam wyraził zgodę abym zabrała się z kierowcą w tą ostatnią drogę Macieja. Dziękuję Panu Pawłowi za wspólną drogę i pomoc na miejscu. Jest pan zawsze mile widziany w Lęborku.”

 

Agnieszka Siwiec | 2010-07-20

 

 

„Od ponad 15 lat załatwiamy wszelkie rodzinne sprawy pogrzebowe poprzez firmę „Archon”. Może zabrzmi to dziwnie ale właścicieli traktujemy niemal jak rodzinę. Zarówno Pan Edmund jak i synowie zawsze znaleźli dla nas czas aby pomóc w tak trudnych dla nas chwilach. Firmę tę wielokrotnie rekomendowałem krewnym, znajomym i nigdy się nie zawiodłem. Nasza ocena jest zgodna, iż Zakład Pogrzebowy „Archon” oprócz profesjonalnego podejścia do kwestii organizacji pogrzebu, dysponuje wspaniałymi ludźmi na których możemy zawsze liczyć.”

 

Janusz | 2010-06-18

 

 

„W tym miejscu chciałabym bardzo podziękować za profesjonalne przygotowanie i przeprowadzenie całej ceremonii pogrzebowej mojego Taty. Od początku spotkałam się ze zrozumieniem i fachową pomocą w zorganizowaniu wszystkich formalności. Szczególne podziękowania należą się Pani Ali, która wykazała dużą cierpliwość w stosunku do mojej osoby.”

 

Janina Szwajc  | 2010-06-12

 

 

„Składam ogromne podziękowania dla Pana Tomka, który bezpośrednio uczestniczył w pogrzebie mojej mamy Alicji Grzybowskiej, za okazałą wyrozumiałość i ludzkie podejście. Moim zdaniem Pan Tomasz zasługuje na najwyższą pochwałę jako człowiek i pracownik z powołaniem.”

 

Anna  | 2010-04-21

 

 

„W kilku słowach chciałbym bardzo podziękować za pomoc w sprowadzeniu mojego brata Kamila, który zmarł tragicznie w Bilbao. Mimo wielu napotkanym trudnościom płynącym ze strony władz Hiszpańskich, Państwa zakład stanął na wysokości zadania i w pełni wywiązał się z podjętego zadania. Jeszcze raz bardzo dziękuję Artur Podgórski.

 

Artur Podgórski | 2010-04-17

 

 

„Panie Edmundzie, Pragnę Panu oraz Pańskim współpracownikom serdecznie podziękować i wyrazić wdzięczność za ludzkie a zarazem profesjonalne podeście do organizacji sprowadzenia mojej żony Janiny Wolewicz z Belgii. Pańska pomoc okazała się bezcenna. Z wyrazami szacunku Jan Wolewicz.”

 

Jan Wolewicz | 2010-04-02

 

 

„Serdecznie podziękowania chcielibyśmy złożyć Dyrekcji i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za sumienność i staranność, z jaką przygotowali Państwo pogrzeb naszej babci Anieli Wojciechowskiej.”

 

Tadeusz Kolesiński z rodziną | 2010-02-10

 

 

„Pragnę podziękować z całego serca za pomoc w sprowadzeniu mojego brata Andrzeja Jakubicza z Francji, a także za przeprowadzenie w pełni profesjonalnie jego pogrzebu w dniu 29.01.2011. Ogromne podziękowania składam Pani Ali z zakładu na Curie-Skłodowskiej, która od początku do końca wspierała nas w tych ciężkich chwilach. Cała najbliższa rodzina i uczestnicy pogrzebu do dzisiaj wspominają Panów, którzy w sposób niezwykle elegancki i profesjonalny uczestniczyli w ostatniej drodze mojego brata. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.”

 

Michał Jakubicz | 2010-02-06

 

 

Serdeczne dziękuję Panu Jackowi i Pracownikom Zakładu Pogrzebowego „Archon” za okazaną mi pomoc przy zorganizowaniu transportu mojej mamy Anny Małuszyn z Niemiec i całej ceremonii pogrzebu. Wzięcie na siebie odpowiedzialności za przewóz i przygotowanie od początku do końca całej ceremonii pogrzebu pozwoliło mi w spokoju i skupieniu przygotować się do pożegnania mojej mamy tu na miejscu w Polsce.”

 

Agnieszka Kałużna | 2009-12-11

 

W dniu 25 października 2009 roku Państwa Zakład Pogrzebowy organizował pogrzeb Wacława Raczyńskiego. W tym miejscu chciałbym podziękować za wzorowe przygotowanie i przeprowadzenie całej uroczystości pogrzebowej. W tych trudnych dla najbliższych zmarłego chwilach Państwa pracownicy wykazali się pełnym profesjonalizmem i taktem. Proszę o przekazanie moich podziękowań wszystkim osobom zaangażowanym w organizacje i obsługę uroczystości pogrzebowych mojego Dziadka.

 

Magda | 2009-11-08